kongashowSzolgáltatásaink rendezvényekre, esküvőkre:

DJ + Ceremóniamester

Műsorunk a diszkó fergeteges hangulatát varázsolja a rendezvényekre. Változatos zenei repertoárunk a retrótól a legújabb slágerekig terjed. Rövid videó ízelítők műsorunkból. Igény esetén a klasszikus DJ tevékenységünket az országban egyedülálló módon konga- és dobshow-val is színesítjük.
A rendezvény / esküvő alatti Ceremóniamester szolgáltatásunk kiterjed a vendégek irányítása, tájékoztatása, programok, játékok levezénylése mellett a konyha és egyéb résztvevők koordinálására is. Tapasztalataink birtokában levesszük a gondokat a válláról, Önnek csak az önfeledt szórakozás lesz a feladata.

 

ceremóniamesterKomplett szolgáltatást nyújtunk:

Ceremóniamester / műsorvezető, diszkó műsor két DJ-vel, saját profi hang-, és fénytechnikai felszereléssel.

További ajánlatunk: élőzenés műsor professzionális előadóművésszel (ének, gitár, szaxofon). Nagyszerű kiegészítője lehet a rendezvénynek pl. a vacsora alatt, illetve minden olyan időszakban amikor nem célszerű a hangos zene.

Örömmel szolgáltatunk hangulatot különféle rendezvényeken, legyen az esküvő, céges összejövetel, születésnapi buli vagy bármi más. Az ország egész területén vállalunk fellépéseket.
Több mint 21 év tapasztalat: sikeres, problémamentes rendezvény.

Várjuk érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen árajánlatot DJ + Konga- és dobshow, és/vagy Ceremóniamester szolgáltatásunkra!

 

ugrás a lap tetejére